Strippenkaart

Bij YourRecruiter begrijpen we dat recruitmentbehoeften fluctueren. Daarom bieden wij de strippenkaart aan, een flexibele dienstverlening waarmee jullie 108 uren recruitmentondersteuning kunnen inzetten wanneer dat nodig is. Deze uren kunnen op elk moment binnen het jaar gebruikt worden, wat jullie de vrijheid geeft om recruitmentdiensten te pauzeren en te hervatten naar behoefte.

strippenkaart

Flexibele recruitment oplossing op maat

Flexibiliteit:
Gebruik de uren naar behoefte en pauzeer de dienst wanneer alle vacatures zijn vervuld. Dit model is ideaal voor bedrijven die te maken hebben met variabele recruitmentbehoeften door projectcycli of seizoensgebonden veranderingen in personeelsbehoefte.

Controle:
Jullie bepalen volledig wanneer en hoe de uren worden besteed, waardoor jullie de touwtjes in handen hebben over het recruitmentproces. Deze aanpak zorgt voor maximale aanpassing aan jullie specifieke bedrijfsdynamiek en personeelsplanning.

Kostenbesparing:
De strippenkaart biedt een effectieve oplossing door flexibel gebruik van recruitmenturen, waarmee jullie precies betalen voor wat nodig is. Dit model optimaliseert jullie budget door in te spelen op de wisselende behoeften zonder in te leveren op de kwaliteit.

Onze aanpak:
We starten met een grondige inventarisatie van jullie huidige en toekomstige behoeften om te zorgen dat de strippenkaart optimaal wordt benut. Onze toegewijde consultants staan klaar om op strategische momenten in te springen, van het aantrekken van tijdelijk talent tot het invullen van permanente posities.

Geschikt voor alle sectoren:
Of jullie nu in de technologie, onderwijs, gezondheidszorg of een andere sector actief zijn, onze strippenkaart biedt de flexibiliteit om kwalitatieve recruitmentondersteuning te krijgen precies wanneer het nodig is.

Zet vandaag de stap naar flexibele recruitment:
Met de strippenkaart van YourRecruiter hebben jullie de vrijheid om recruitmentdiensten aan te passen aan de dynamiek van jullie bedrijf. Neem contact op met ons team voor meer informatie en begin met het optimaliseren van jullie recruitmentproces op een flexibele en kosteneffectieve manier.

Scroll naar boven