Abonnement

Ontdek een nieuwe manier van samenwerken met YourRecruiter’s Abonnement Service. We bieden een flexibele, op maat gemaakte recruitment oplossing die zich aanpast aan uw veranderende behoeften en eisen. Voor een vast bedrag per maand garanderen we een vast aantal uren recruitmentinzet, waardoor we kunnen focussen op wat voor uw bedrijf op dat moment het belangrijkst is.

Hoe het werkt:
Met ons Abonnement model nemen jullie niet simpelweg uren af; jullie investeren in een partnership dat zich richt op resultaat. Of het nu gaat om het aanscherpen van functieprofielen, het actief zoeken naar kandidaten, of een andere recruitment taak, wij zetten onze volledige focus en expertise in om jullie te ondersteunen. Geen verrassingen of extra kosten bij een succesvolle plaatsing – alleen heldere, vooraf bepaalde maandtarieven.

abonnement

De Voordelen

  • Full Focus: Elke maand garanderen wij een vast aantal uren toegewijde ondersteuning, afgestemd op jullie behoeften.
  • Flexibiliteit: Inzetbaar voor een breed scala aan recruitmentactiviteiten, precies wanneer het nodig is.
  • Kostenefficiënt: Geen onverwachte kosten bij plaatsing; een transparant maandtarief voor de afgesproken ureninzet.
  • Toegewijde Partner: Eén vast aanspreekpunt ondersteund door een team met een breed scala aan kennis en ervaring.
  • Lange Termijn Relatie: Bouw aan een duurzame recruitmentstrategie met een partner die uw bedrijf door en door kent.

Bij YourRecruiter erkennen we dat niet elke organisatie behoefte heeft aan een fulltime recruiter. Ons Abonnementsmodel is als het hebben van een externe recruitment afdeling die altijd klaarstaat om te springen waar nodig. Deze dienst is ideaal voor bedrijven die wel de voordelen willen van een volledige recruitmentondersteuning, maar met de flexibiliteit en kostenefficiëntie die past bij hun bedrijfsvoering en groeitempo.

Scroll naar boven