Onze diensten

Abonnement

Ontdek een nieuwe manier van samenwerken met YourRecruiter’s Abonnement Service. We bieden een flexibele, op maat gemaakte recruitment oplossing die zich aanpast aan uw veranderende behoeften en eisen. Voor een vast bedrag per maand garanderen we een vast aantal uren recruitmentinzet, waardoor we kunnen focussen op wat voor uw bedrijf op dat moment het belangrijkst is

Strippenkaart

Deze dienst biedt een dynamische recruitmentoplossing die perfect aansluit bij de veranderlijke aard van jullie zakelijke behoeften. Met de aanschaf van flexibel inzetbare uren kunnen jullie de dienstverlening precies dan activeren wanneer het nodig is. Dit model zorgt voor optimale aanpassingsvermogen zonder dat jullie vastzitten aan maandelijkse verplichtingen, wat ideaal is voor projectmatig werk of fluctuerende recruitmentbehoeften.

Interim

Wanneer jullie behoefte hebben aan tijdelijke expertise of extra ondersteuning tijdens piekperiodes, biedt onze interim service de perfecte oplossing. Wij leveren snel hooggekwalificeerde professionals die naadloos integreren in jullie teams en bijdragen aan jullie doelstellingen, zonder de verplichtingen van een lange termijn aanstelling.

Werving

In een wereld waar talent de grootste concurrentievoordeel biedt, gaat YourRecruiter verder dan het traditionele werving- en selectieproces. Wij begrijpen dat de juiste persoon op de juiste plaats niet alleen een positie vult, maar een bedrijf vooruit helpt. Onze aanpak is daarom intensief en persoonlijk, waarbij we de tijd nemen om zowel de cultuur van onze opdrachtgevers als de drijfveren van onze kandidaten te begrijpen.

Scroll naar boven