Unieke service: Recruitment on Demand

Recruitment on Demand

Als gespecialiseerd IT Recruitment bureau hebben wij een nieuwe dienst ontwikkeld: Recruitment On Demand.
Bij Recruitment On Demand worden de voordelen van een gespecialiseerd IT Recruitment bureau opgeteld bij die van een inhouse recruitment team. Maar dan op flexibele basis. Middels ons strippenkaart model wordt recruitment capaciteit daar ingezet waar het nodig is. Onze recruiters zijn volledig toegerust met alle tools die nodig zijn. Bij voorkeur werken ze vanuit het mailadres van de klant en werken zij een deel van de tijd inhouse om zo echt onderdeel van de organisatie te worden.

Flexibele en krachtige werving

We merken al dat deze diensten niet alleen populair zijn bij onze opdrachtgevers, maar ook bij onze Recruitment Consultants. Het is namelijk enorm leuk en verfrissend om je kennis en kunde aan klantzijde in te kunnen zetten. Ze komen met de meest uiteenlopende verhalen terug. We houden wel een vaste kantoordag om de binding met elkaar en de kracht van het netwerk te behouden. Daar profiteert de opdrachtgever ook van, want hier worden kandidaten uitgewisseld om elkaar te helpen.
Kortom, Recruitment on Demand biedt u de kracht van een IT Recruitment bureau op flexibele basis tegen zeer gunstige voorwaarden, u betaalt namelijk geen W&S fees meer.

Resultaat telt

Dit recruitment concept speelde al langer bij ons, zo hebben we in het verleden On Demand recruitment opdrachten uitgevoerd maar noemden we het nog niet zo. Doordat de markt om vernieuwende modellen vraagt, flexibiliteit steeds belangrijker wordt en wij onze consultants afwisseling willen bieden zijn we tot dit concept gekomen. Maar dat wil nog niet zeggen dat het in de praktijk echt werkt. Gelukkig kunnen we na vele succesvolle recruitment procedures bij o.a. PinkRoccade, WhiteVision, Avantage en Talent Primair zeggen dat we nu klaar zijn om door te pakken.

Wil je meer weten over Recruitment on Demand? Bel dan met Wiebe Lempke op 06-50854707.