“Specialist in IT interim en detachering van IT professionals voor tijdelijke capaciteit, ter vervanging van verlof, interim management en de staffing van IT projecten. Ons zeer actieve netwerk bestaat uit kandidaten en opdrachtgevers waarbij we exact weten wat er speelt, zo zijn wij in staat doelgericht en efficient interim opdrachten in te vullen. Interim, freelance of IT detachering – hoe je het ook noemt: we got it.”

Specialist in IT Interim

Als interimbureau weten we maar al te goed dat snel handelen cruciaal is om een tijdelijke opdracht in te vullen. Dat betekent dat ons netwerk van specialisten altijd paraat moet zijn, dus daar ligt onze focus. We regelen voor onze opdrachtgevers en freelancers de beste voorwaarden voor een samenwerking. Dit doen wij met goede onderhandelingen. En hoewel snelheid essentieel is voor het invullen van een interim positie, is zorgvuldigheid in het selectieproces dat ook.

Interim IT proces

01

 Intake interim opdracht – We kijken samen wat er nodig is om de opdracht in te vullen: Vereiste kerncompetenties, ervaring en de fit met de organisatie of afdeling worden doorgenomen. Door de wensen direct helder te hebben, kunnen wij de beste kandidaten voor de opdracht uit ons interim netwerk benaderen, interesseren en selecteren.

02

Activering YR netwerk – Dagelijks zijn wij met ons netwerk in de weer. Door de vele contactmomenten weten we wat er speelt en kunnen we meestal uit ons hoofd al een aantal kandidaten benaderen. Daarnaast wordt de rol onder de aandacht gebracht bij alle interim professionals die bij ons ingeschreven staan alsmede middels externe media.

03

Interviews – Nadat de opdracht in ons netwerk is uitgezet komen we tot een longlist die middels uitgebreide intakes tot een shortlist wordt gereduceerd. Hierbij worden de besproken competenties, kennis en persoonlijke kenmerken getoetst en informeren wij de kandidaat over de rol en organisatie.

04

Introductie kandidaten – Wij streven naar 2-4 kandidaten per rol. Zo krijgt u een goed beeld van wat er in de markt beschikbaar is en heeft u een keuze.

05

Intake opdrachtgever – U spreekt met 2-4 kandidaten en maakt uw keuze.

06

Start Interim Professional – Na afstemming van het tarief en ondertekening van de contracten start de opdracht!

it interim proces

Referenties

We vulden succesvol IT interim opdrachten in voor o.a. Accenture, Bol.com, Goliath Games, Heijmans, GrandVision, Eurofins, ARAG, ICS, Prénatal en Pathé. Bekijk onze reviews op Google voor referenties van opdrachtgevers en kandidaten.

 

Contact formulier

  Patrick van de Wakker
  Partner

  Specialisten werven specialisten!

  IT Werving & Selectiebureau

  Onze IT Recruitment Consultants zijn specialisten in het invullen van IT vacatures. Werving & Selectie van o.a. developers, Projectmanagers, Servicemanagers, IT Managers en CIO’s. Samen stippelen we ...

  lees meer

  IT Interim

  Specialist in IT interim en detachering van IT professionals voor tijdelijke capaciteit, ter vervanging van verlof, interim management en de staffing van IT projecten. Ons zeer actieve netwerk bestaat uit kandidaten ...

  lees meer

  Recruitment on Demand

  Neemt recruitment te veel tijd in beslag met een minimale uitkomst? Heb je extra search capaciteit nodig voor lastig in te vullen vacatures? Wil je een ervaren, kritische blik die jullie verder helpt, of wil je gewoon geen ...

  lees meer