YR Digital Academy – Developer Traineeships op maat

Wij begeleiden startende developers naar een baan. Klinkt simpel en dat is het ook met ons netwerk en op maat programma.

Heb je net je papiertje op zak en weet je niet welke richting je op wilt? Er zijn zo veel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Toch wil je jouw carrière een kickstart geven en je ambities waarmaken. Je wilt de kennis die je op hebt gedaan tijdens je studie in de praktijk showen én expertise ontwikkelen. Maar waar begin je?
Een traineeship biedt dé uitkomst voor je. Hierdoor krijgt jouw carrière een vliegende start, waar je de rest van je loopbaan nog profijt van zult hebben.
Dat de basiskennis vanuit je opleiding uitstekend is, daar twijfelen we niet aan. Daarom draait het tijdens een zo’n periode om je kennis verdiepen en je vaardigheden verbeteren. Een intensief programma, gericht op kennis, vaardigheden en vitaliteit. Tijdens een traineeship word je klaargestoomd om de volgende stap te maken van trainee naar professional.

Volledig betaalde traineeships

Op droog brood leven, dat is echt niet nodig. Bij de meeste development traineeships krijg je al een behoorlijke vergoeding tijdens een (fulltime) opleidingsperiode en een mooi startsalaris tijdens je meewerk-training in het bedrijfsleven.

Je leert van ervaren coaches, senior developers en collega’s die hun sporen dubbel en dwars hebben verdiend in het bedrijfsleven. Door een combinatie van on- en off-the-job training kom je in aanraking met toonaangevende bedrijven.
Daarnaast krijg je de kans om verschillende belangrijke certificaten te behalen die in de toekomst van grote waarde kunnen zijn. Uiteindelijk ga je aan de slag bij een opdrachtgever waar je ervaring opdoet en direct jouw competenties in de praktijk kan bewijzen.
YR Digital Academy werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers in de omgeving Amersfoort, Utrecht, Amsterdam.

Ben je ook op zoek naar een traineeship of wil je vrijblijvend carrière advies? Neem dan contact op met onze traineeship expert Jeremy Noll, op telefoonnummer +31 (0)33 247 31 10.