YourRecruiter start IT Werving & Selectie Bureau Amsterdam

[:nl]YourRecruiter legt als landelijk en internationaal opererend werving en selectiebureau haar focus op Amsterdam. Middels de inside out filosofie van YourRecruiter zijn uit de eigen organisatie mensen opgestaan die de IT markt in Amsterdam gaan bedienen. We hebben zelfs een recruitment consultant die zich gespecialiseerd heeft in trajecten op de Amsterdamse Zuid-As: Bas van der Waarden.
YourRecruiter is namelijk een vrijplaats voor ondernemerschap. Consultants krijgen de vrijheid om zelf richting te geven aan het door hun gewenste specialisme.
Na het eerste inwerktraject leer je als professional op eigen benen staan. Dit betekent niet dat je geen baas hebt. Dit betekent wél dat je de verantwoordelijkheid hebt over jouw business. Er is ruimte voor eigen invulling. Kort gezegd: Schrijf je eigen ondernemingsplan en voer het uit.

Focus op werving en selectie in Amsterdam

Het plan van Bas? Hij heeft een bijzondere focus. Hij richt zich op de IT’ers van Finance en Legal bedrijven in Groot Amsterdam. Meer dan de helft van zijn klanten zitten in Amsterdam Zuid. Ondertussen bedient hij gerenommeerde klanten. Banken, verzekeraars en trustkantoren. Of automatiseringskantoren die deze branche bedienen.
Daarnaast werkt hij voor een aantal FinTech klanten. Innovatieve financiële IT bedrijven. Een klantenportefeuille waarmee de beste Nederlandse IT kandidaten te enthousiasmeren zijn. En daarin heeft inmiddels ook een behoorlijk netwerk opgebouwd. Stuk voor stuk connecties die hij bij ieder van zijn klanten zou kunnen onderbrengen. Dus wie heeft dan een werving en selectiebureau in Amsterdam nodig?
Zijn klanten zijn tevens op zoek naar de beste internationals. Hierdoor spreekt hij kandidaten van over de gehele wereld en schakelt hij regelmatig met Engelstalig management aan de klantzijde.
“Dit maakt mijn baan spannend en uitdagend. Dit straal ik uit naar de klant en kandidaat. Mijn enthousiasme en gedrevenheid wordt door hen herkent. Het wekt vertrouwen en maakt mijn “gunfactor” groot.”

Benieuwd naar Bas zijn connecties in Amsterdam?

En wat hij namens dit werving en selectiebureau voor jouw organisatie in Amsterdam kan betekenen? Neem contact op via +31 (0)33 247 31 10 of het onderstaande formulier.
[contact-form-7 id=”298″ title=”Bedrijven”][:]