Neemt recruitment te veel tijd in beslag? Wil je een ervaren, kritische blik die jullie verder helpt, of wil je gewoon geen omkijken hebben naar recruitment? Dan is Recruitment on Demand de oplossing. Met YourRecruiter haal je daarbij kwaliteit en flexibiliteit ‘in huis’. Middels een strippenkaart koop je van te voren een aantal uren in en maken we afspraken over hoe we die voor u inzetten. Zo kunt u steeds opschalen als uw wervingsbehoefte toeneemt en hebben we vacatures ingevuld? Dan kunnen we de activiteiten weer op een laag pitje zetten. Zoals de naam al zegt: Recruitment on Demand dus!

Recruiter inhuren

Waar moet je precies aan denken bij de on demand outsourcing van recruitment? In principe zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je het recruitmentproces van A tot Z uitbesteden, maar ook specifieke onderdelen van het proces door ons laten verzorgen. Een klein overzicht van de manieren waarop wij jouw organisatie van dienst kunnen zijn:

 • Volledige IT Recruitment Process Outsourcing (RPO)
 • Search capaciteit inclusief database tools, werkplek, etc.

 • Wervingscampagnes & Online selectie
 • Flexibele inzet van Interim Recruiters en Searchers
 • Optimalisatie van recruitment processen
 • Recruitment Trainingen (Business Alignment, LinkedIN, Interviewen)

Recruitment On Demand

Onze recruiters gaan een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, waar de meeste werving en selectie bureaus in Nederland barrières zien, zien wij kansen. Hoe dat komt? Door de intrinsieke motivatie van onze ervaren consultants en no-nonsense aanpak, in combinatie met een uitgebreid netwerk en slimme recruitment tools. Dat maakt Recruitment on Demand succesvol.

Referentie van Martijn Ummels van Tesorion

“ Wij hebben een intensieve samenwerking gehad met YourRecruiter. Zij hebben ons geholpen met het herstructureren van het totale recruitmentproces en het neerzetten van de Employer Branding. Zij zijn tijdens dit proces dedicated gaan werven op acht geïdentificeerde key vacatures,
waarin wij, toen Nováccent, in wilde groeien. Dit waren uiteenlopende vacatures, van een Junior Systeembeheerder tot ervaren Security Consultants. YourRecuiter is vanaf het eerste moment zeer betrokken en transparant in de samenwerking, wat ik als heel prettig heb ervaren. Zeker in de werving weet je wat er op de achtergrond gebeurt en hierover wordt je proactief geïnformeerd. Uiteraard is er een korte afstemmingsperiode, waarin de eerste voorgestelde kandidaten niet meteen 100% matchen, maar door het actieve contact en de betrokkenheid van YourRecruiter zijn zij in staat om heel snel in de huid van de organisatie te kruipen en kwalitatieve kandidaten te leveren. Het actief sparren over Recruitment en hoe wij dat wilde implementeren is heel waardevol en leerzaam geweest. ”

Data driven Arbeidsmarketing

We hebben niet alleen kennis van recruitment in huis, maar ook kennis van jobmarketing is goed vertegenwoordigd binnen YourRecruiter. Zo kunnen wij niet alleen beste kandidaten searchen, maar hen ook op andere wijzen bereiken, boeien en bewegen.

De voordelen van Recruitment Outsourcing

 • Je kunt je tijd veel efficiënter besteden aan andere zaken
 • Je kunt jouw recruitmentproces effectiever inrichting
 • Je bespaart kosten op de werving van nieuwe werknemers
 • Je kunt profiteren van de kennis, ervaring en tools van een recruitmentbureau
 • Tussentijds op- en afschalen van capaciteit

Recruitment uitbesteden, hoe werkt dat?

Wij kunnen je van A tot Z helpen met de uitbesteding van het recruitmentproces. Daarbij gaan wij samen op zoek naar de onderliggende wensen van jouw organisatie en komen in persoonlijke gesprekken tot de beste, op maat gemaakte oplossing. Een mooi voorbeeld hiervan was onze samenwerking met Novaccent.

Recruitment uitbesteden, hoe werkt dat?

Wij kunnen je van A tot Z helpen met de gedeeltelijke of gehele uitbesteding van het Recruitmentproces. Daarbij gaan wij samen op zoek naar de onderliggende wensen van jouw organisatie en komen in persoonlijke gesprekken tot de beste oplossing.

Wiebe Lempke

Specialisten werven specialisten!

IT Werving & Selectiebureau

Onze IT Recruitment Consultants zijn specialisten in het invullen van IT vacatures. Werving & Selectie van o.a. developers, Projectmanagers, Servicemanagers, IT Managers en CIO’s. Samen stippelen we ... lees meer

IT Interim

Specialist in IT interim en detachering van IT professionals voor tijdelijke capaciteit, ter vervanging van verlof, interim management en de staffing van IT projecten. Ons zeer actieve netwerk bestaat uit kandidaten ... lees meer

Recruitment on Demand

Neemt recruitment te veel tijd in beslag met een minimale uitkomst? Heb je extra search capaciteit nodig voor lastig in te vullen vacatures? Wil je een ervaren, kritische blik die jullie verder helpt, of wil je gewoon geen ... lees meer