“U wilt groeien? Wij bieden professionele hulp bij het bouwen van succesvolle teams. Recruitment Outsourcing is een flexibele oplossing voor uw wervingsbehoefte. U profiteert van de slagkracht van een ingewerkt recruitment team. YourRecruiter is daadkrachtig en biedt flexibele oplossingen. Wij bouwen succesvolle teams voor u.”

Recruitment Outsourcing

U wilt groeien? Wij bieden professionele hulp bij het bouwen van succesvolle teams. Recruitment Outsourcing is een flexibele oplossing voor uw wervingsbehoefte. U profiteert van de slagkracht van een ingewerkt recruitment team. YourRecruiter is daadkrachtig en biedt flexibele oplossingen. Wij bouwen succesvolle teams voor u.

Waar moet je precies aan denken bij de on demand outsourcing van recruitment? In principe zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je het recruitmentproces van A tot Z uitbesteden, maar ook specifieke onderdelen van het proces door ons laten verzorgen. Een klein overzicht van de manieren waarop wij jouw organisatie van dienst kunnen zijn:

  • Recruitment Outsourcing in o.a. IT, Sales, Logistiek, Retail, etc.
  • Recruitment specialisten inclusief database tools, werkplek, etc.
  • Search, campagnes & selectie

Recruitment On Demand

Onze recruiters gaan een uitdaging niet uit de weg. Sterker nog, waar de meeste werving en selectie bureaus in Nederland barrières zien, zien wij kansen. Hoe dat komt? Door de intrinsieke motivatie van onze ervaren recruiters en no-nonsense aanpak, in combinatie met een uitgebreid netwerk en slimme recruitment tools. Dat maakt dat we succesvolle teams bouwen.


 

Referentie van Martijn Ummels van Tesorion

“ Wij hebben een intensieve samenwerking gehad met YourRecruiter. Zij hebben ons geholpen met het herstructureren van het totale recruitmentproces en het neerzetten van de Employer Branding. Zij zijn tijdens dit proces dedicated gaan werven op acht geïdentificeerde key vacatures,
waarin wij, toen Nováccent, in wilde groeien. Dit waren uiteenlopende vacatures, van een Junior Systeembeheerder tot ervaren Security Consultants. YourRecuiter is vanaf het eerste moment zeer betrokken en transparant in de samenwerking, wat ik als heel prettig heb ervaren. Zeker in de werving weet je wat er op de achtergrond gebeurt en hierover wordt je proactief geïnformeerd. Uiteraard is er een korte afstemmingsperiode, waarin de eerste voorgestelde kandidaten niet meteen 100% matchen, maar door het actieve contact en de betrokkenheid van YourRecruiter zijn zij in staat om heel snel in de huid van de organisatie te kruipen en kwalitatieve kandidaten te leveren. Het actief sparren over Recruitment en hoe wij dat wilde implementeren is heel waardevol en leerzaam geweest. ”

Data driven Recruitment

Kennis van recruitment betekent kennis van data. Wie, wat, waar en waarom. Zo kunnen wij niet alleen beste kandidaten bereiken, maar hen ook op de juiste wijze boeien en bewegen.

Voordelen van Recruitment Outsourcing

  • Vacatures worden snel ingevuld
  • Tijdsbesparend
  • Kostenbesparend
  • Flexibel op- en afschalen van capaciteit

Recruitment uitbesteden, hoe werkt dat?

Wij helpen u bij het bouwen van uw team. Of het nu gaat om het van scratch af aan opzetten van de recruitment activiteiten of inzetten van capaciteit, wij zijn er voor u. Neem contact op en we bepalen samen of we succesvol uw team kunnen (uit) bouwen.

Wiebe Lempke

Specialisten werven specialisten!

IT Werving & Selectiebureau

Onze IT Recruitment Consultants zijn specialisten in het invullen van IT vacatures. Werving & Selectie van o.a. developers, Projectmanagers, Servicemanagers, IT Managers en CIO’s. Samen stippelen we ... lees meer

IT Interim

Specialist in IT interim en detachering van IT professionals voor tijdelijke capaciteit, ter vervanging van verlof, interim management en de staffing van IT projecten. Ons zeer actieve netwerk bestaat uit kandidaten ... lees meer

Recruitment on Demand

Neemt recruitment te veel tijd in beslag met een minimale uitkomst? Heb je extra search capaciteit nodig voor lastig in te vullen vacatures? Wil je een ervaren, kritische blik die jullie verder helpt, of wil je gewoon geen ... lees meer